Barion Pixel

Mit viseljen a gyerek nyáron?

Hamarosan beköszönt a jó idő. A gyerekek egyre több időt tudnak a szabadban tölteni.

Mit viseljen nyáron a gyermek? – a válasz egyszerű, szandált. De lehet, hogy mégsem ennyire egyszerű?

Nyáron, sok helyen megfordulunk. Sok felé visz a lábunk, a forró városi aszfalttól kezdve, az erdei utakon át, a forró, homokos vízpartokig. Mindig válasszunk az alkalomnak megfelelő szandált, könnyű cipőt.

Ahol biztonságos a terep és a feltételek adottak, ott a lehető legjobb, ha mezítláb lehet a gyerek. A gyerekek is szeretik, ha szabadon szellőzik a lábuk. Kifejezetten egészséges, ha sokféle stimuláció éri a talpukat, ezzel erősítve a lábizmokat. Mezítláb lenni fokozott érzékszervi visszacsatolást eredményez, tehát jó móka. J

Azonban sportoláshoz, motorozáshoz, mászókázáshoz elengedhetetlen a biztonságos gyerekszandi.

Amit mindenképpen válaszunk!

Mi elsősorban a megfelelő tartást biztosító bőrszandálokat ajánljuk. Mert természetes anyagból készülnek, a bőr jó szellőzik és megfelelő a nedvszívó képessége. Csúszásmentes talpuk pedig az önfeledt játék alkalmával is helyt állnak. Tipp → bőrszandálokat 1-2hétig mindenképpen zoknival érdemes viselni, amíg bepuhul a bőr, ezzel elkerülhető, hogy feltörje a gyerek lábát.

Vízpartra, sportoláshoz

Vízpartra viszont sokkal alkalmasabbak a más anyagból készült könnyű szandálok. Ilyenek pl a quick dry, crocband, ipanema szandálok.

A DD Step quick dry – „gyorsan száradó” sport szandálok megvédik a gyermek lábát a sérülésektől, orruk zárt, azonban jó szellőznek. Nem gond, ha víz éri, tehát a gyermek lába a vízben is biztonságban lehet. (például kagyló okozta sérüléstől) Sokan keresitek úgy nálunk, hogy vizezős szandi.

A CROCS Crocband szandik ultra könnyűek és rugalmasak. Olyan érzés bennük járni, mintha semmi sem lenne a lábukon. Gyorsan fel- és levehető. Igazán kényelmes és praktikus nyári viselet.

Szülőként is az a tapasztalatunk, hogy nyárra is szükséges legalább két féle lábbeli a gyerekeknek. Egyrészt, hogy tisztítani tudjuk, másrészt pedig a különféle élethelyzetekhez, különböző lábbeli szükséges. Bízom benne, hogy segítettünk a választásban.

Shopunkban sokféle modell közül válogathattok.

Shopping Cart

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE

VÁSÁROLJ
10% KEDVEZMÉNNYEL!

Miután megadod az e-mail címedet, megkapod a kedvezményes kupont.